COLLBATÓ – QUADRA DE ST. MIQUEL – COLLBATÓ (CAMÍ DE LES BATERIES)


 
Altitud mín: 405 metres  màx: 861 metres
Desnivell acum. pujant: 873 metres  baixant: 887 metres
             Grau de dificultat:    senderisme moderat
             Temps:   3 hores 47 minuts
             Data:  novembre 28, 2010
             Finalitza al punt de partida (circular):  
 
             Tipus d'itinerari:  la Drecera de Fra Garí és una grimpada moderada
                                      
         
Sortida i arribada al “merenderu” de les Coves de Salnitre.  3h. 45min. amb parades.Deixem el cotxe al “merenderu” de les Coves de Salnitre. Hem de tirar endarrere pel camí i arribar-nos fins el poble de Collbató  per trobar el camí que puja cap amunt (senyals groga i blanca), la Drecera de Fra Garí.

La Drecera aquesta està ben marcada i puja molt recte. Hi ha trams que hi ha escales picades a la roca una mica malmeses.

 D’entrada sembla difícil però es pot anar fent. 
Seguint amunt arribem al Camí Vell de Collbató al Monestir (camí de Les Bateries) on l’hem d’agafar cap a la dreta per anar cap a Montserrat. El camí ample (pista) va pujant sense cap tipus de dificultat (a estones baixa). Arribem al pla de St. Miquel on hi ha un desviament que va cap a St. Joan (a l’esquerra), recte anirem a la Creu de St. Miquel i Montserrat, i a la dreta el camí de la Quadra de St. Miquel. Agafem aquest.

 Va baixant en força pendent. En algun moment potser tindrem algun dubte per on seguir (encreuament de camins). Aneu a l’esquerra. Pot passar una altra vegada. També a l’esquerra. Arribem a un pal informatiu on, a l’esquerra va a la Santa Cova, i a la dreta a Collbató. Agafarem aquest.
Sense perdre el camí arribarem a les Coves de Salnitre. Una vegada baixem d’aquí arribarem al cotxe.


Una sortida on la drecera de Fra Garí és per grimpar una mica, a vegades força empinat. La resta és seguir pista i camí en bon estat.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada