PRESENTACIÓSom dos amics, l'Alfred i el Jaume, (més endavant es va afegir la nostra amiga Pilar) que tenim algunes aficions en comú, i ens hem posat les botes per anar a caminar i grimpar per la muntanya.


El que pretenem amb aquest blog és donar a conèixer algunes rutes de muntanya que hem fet, sobretot per Montserrat, per si algú pot treure profit d'alguna cosa, com fem nosaltres navegant per les webs i consultant llibres i mapes.


Si teniu algun comentari o dubte sobre alguna sortida que hem fet poseu-vos en contacte amb nosaltres i intentarem respondre el més ràpid possible.
                                           posatlesbotes@gmail.com


(Vigileu quan mireu la dificultat de la ruta en diferenciar entre senderisme i grimpada).Els autors d'aquest blog no assumim la responsabilitat dels accidents derivats de l'ús de la informació dels escrits.
Les dades de les ressenyes poden variar pels efectes dels aiguats i rierades, esllavissades, envelliment de les instal.lacions, etc.
S'ha de ser conscient de que progressar per la muntanya i pels itineraris equipats comporta un risc.

8 comentaris:

Esther Bahi f o t o g r a f i a ha dit...

M'agradat molt el vostre bloc i l'he enllaçat al meu, per mi es de gran guia.
Moltes gràcies, bon treball i bon camí.

Bluesbiker ha dit...

Molt interessant el bloc!
records
Carles Nadal

Unknown ha dit...

Molt bon bloc, si senyor! Molt ben estructurat i perfectament explicat.
Us afegim al nostre grup de blocs amics.
Molt bon camí i molt bona feina.

Ens veiem per aquests camins!

DVD & MNK

caminsdepatatesiolives.blogspot.com

JOSE LUIS ha dit...

Por si fuera interesante o de utilidad para vosotros, para vuestros compañeros de ruta o para los lectores de vuestra web, tengo publicado el siguiente blog:
plantararboles.blogspot.com.es
Un manual sencillo para que los amantes de la naturaleza podamos reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas producidas por los árboles y arbustos autóctonos de nuestra propia región.
Salud,
José Luis Sáez Sáez

Unknown ha dit...

El bloc es molt interessant i fàcil de seguir, perfecte.

Francesc ha dit...

Felicitats pel vostre bloc ja que està molt bé. Sobretot molt ben explicat i estructurat. Els temps són reals i això s'agraeix molt.

Gràcies a vosaltres he descobert rutes i canals que desconeixia. Així que només em queda que donar-vos les gràcies i encoratjar-vos
a que l'aneu continuant.

Salud i muntanya

Berni

MENDAX ha dit...

molt be mákina!

Richards J.Arias ha dit...

MUY GUAPO EL BLOG

Publica un comentari a l'entrada