MONTGARRI

Distància recorreguda: 12,31 quilòmetres 
Altitud mín: 1.610 metres, màx: 1.862 metres
Desnivell acum. pujant: 383 metres, baixant: 403 metres
Grau de dificultat: 
     senderisme fàcil
Temps:   3 hores 48 
min. (incloent totes les parades) 
Data:  agost 20, 2011
Finalitza al punt de partida (circular):   Sí
Tipus d'itinerari:  per pista tota l'estona. Apte per fer-la amb BTT.

Pugem fins a l’aparcament del Pla de Beret (Val d’Aran) i ens arribem fins quasi al final, on a l’esquerra hi ha una nau, i darrera de la nau veiem una pista que és la que agafarem.
Aquesta pista transcorre còmodament entre zones de pastura i s’endinsa després al bosc.


Es travessen diversos torrents.


Es passa pel costat de la Cabana de Parròs i després de creuar l’Arriu Horcalh s’arriba a la bòrda Es de Cabau. Aquí el camí s’estreny una mica, però de seguida arribem al refugi i al Santuari de Montgarri.


Passem el pont i girem a l’esquerra per la pista. Deixem erera l’aparcament i al cap de poc arribem a les cases en ruïnes de l’antic poble de Montgarri.Una mica més endavant trobem un creuament de pistes. Girem a la dreta cap amunt.
Anem pujant i ens trobarem un aparcament on s’indica l’entrada al Santuari per aquesta vessant. Es continua pujant progressivament per la pista pels pendents boscosos.


Quan deixem el bosc s’ens obre la vista i podrem veure a la nostra dreta el camí que hem fet a l’anada.Continuem pujant per la pista fins arribar al Pla de Beret. Un pontet ens deixarà ben aprop del lloc on hem començat la sortida.


Sortida que transcorre en la seva totalitat per bona pista. Apte per fer-la perfectament en BTT. La pista de tornada ens podem trobar amb una mica de transit de cotxes, ja que és la pista que s’utilitza per arribar a Montgarri.
Si mireu bé la gràfica, veureu que l’anada es fa baixant i tenim el desnivell de pujada a la tornada.


Si us voleu descarregar el track ho podeu fer aquí:


O també ho podeu fer aquí:
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada